How to import more than one product while importing orders

To err is to be human, to help each other is joy. Tell your Compiere needs in your own words. Let's figure out together.

Moderator: azaharizaman

How to import more than one product while importing orders

Postby chris » Thu Oct 27, 2005 2:46 pm

Hi Red1,
I am using compiere 2.5.1 C version of compiere. I want to import orders through Data Import Compiere functionaliy. How can I import more than one product while importing orders into compiere. I think I need to change the import format type of the Import Orders. To which column I need to map and do I need to change the source code of the ImportOrder.java file in org.compiere.Process package. I am not sure whether I am in right path or not. Please advise me to how to do this ?

Thanks in advance,
chris
chris
 
Posts: 15
Joined: Wed Oct 05, 2005 6:54 pm

Postby red1 » Sun Nov 06, 2005 5:38 am

Do u mean more than one OrderLine per Order? As each transacted product is signified in each OrderLine.

Import of Orders are actually already in OrderLine format. As each orderline (C_OrderLine) carrying each product is been imported the program creates a header record (C_Order) for each group of lines that have a common main C_Order_ID.

The code to look in is org.compiere.process.ImportOrder.java
red1
Site Admin
 
Posts: 2753
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Ask RED1 personally

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron