making import price work!!!!!!!!!!!

To err is to be human, to help each other is joy. Tell your Compiere needs in your own words. Let's figure out together.

Moderator: azaharizaman

making import price work!!!!!!!!!!!

Postby lofx » Fri Sep 24, 2004 11:59 pm

hi everyone!!!!!!!!!!!!!!!

we are trying to apply the import price case workshop, but it is just not working.
the first step seems to
> be working fine, as the
> data load into the "intermediate" table. the
> procedures are also created,
> but they dont work. they just do not integrate with
> compiere. it seems it is
> not finding the the procedure within compiere,
> though it is declared.
> in short, we think we are following all the steps,
> but it is just not
> working. any idea?
lofx
Regular
 
Posts: 86
Joined: Fri Sep 24, 2004 11:55 pm

Postby red1 » Sat Sep 25, 2004 1:30 am

Can u describe which part of the http://compiere.red1.org/ImportPriceSetup.zip doesn't work. As there may be a number of reasons that gives problems in Compiere.

You must know that Compiere is not matured in its interface yet. Its engine is powerful thats why we use it.

Sometimes its your business data not been fully setup, such as in this case could be, currency, environment info that pricing depends on.

About the SQL, its straightforward, and need a SQL person there to test its syntax in your own environment. Tell me the exact error message, maybe i seen it before.

You can also send me your screenshots (pls choose only the important ones and only two screens) so that i can get more clues

red1
red1
Site Admin
 
Posts: 2762
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Ask RED1 personally

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron