[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/bbcode.php on line 112: preg_replace(): The /e modifier is no longer supported, use preg_replace_callback instead
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4505: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4507: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4508: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
[phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 4509: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3706)
From Flames To Fork, Comes Freedom • View topic - How to create a P&L Account

How to create a P&L Account

To err is to be human, to help each other is joy. Tell your Compiere needs in your own words. Let's figure out together.

Moderator: azaharizaman

How to create a P&L Account

Postby hema » Wed Sep 14, 2005 3:13 pm

Hi Red1,

could you please help me by explaining to me how create a P&L account in Compiere?


Thank you very much,
Hema
hema
Regular
 
Posts: 81
Joined: Wed Aug 25, 2004 5:21 pm

Postby red1 » Wed Sep 14, 2005 4:11 pm

red1
Site Admin
 
Posts: 2759
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

Postby hema » Wed Sep 14, 2005 6:28 pm

hema
Regular
 
Posts: 81
Joined: Wed Aug 25, 2004 5:21 pm

Postby red1 » Thu Sep 15, 2005 7:35 am

Hi Hema,
There is already a basic P&L Financial Report in Compiere that works the same way as the Balance Sheet.

These reports are generated when u want them. First they are based on settings and definitions in the Report Row and ColumnSet (find all of them in the same place under Financial* in the main menu tree).

The generation will produce a table called T_Report, which stores the accounting data and then that is printed under the PrintFormat module.

During generation u can specify Period and offsets. U have to go thru one in GardenWorld to grasp it :)

regards
red1
red1
Site Admin
 
Posts: 2759
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Ask RED1 personally

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron