project reporting

To err is to be human, to help each other is joy. Tell your Compiere needs in your own words. Let's figure out together.

Moderator: azaharizaman

project reporting

Postby hema » Tue Nov 23, 2004 5:00 pm

Hi Red1,

I am looking at the Project workflow. In the project reporting window, I can define my project cycle. In the Step tab, I can define the steps for this project cycle. But when I reach the cycle phase tab, I am not able to define the phases for this project cycle step. The fields are read only. How can I enter new data or modify existing data in this tab?

Many thanks,
Hema
hema
Regular
 
Posts: 81
Joined: Wed Aug 25, 2004 5:21 pm

Postby red1 » Wed Nov 24, 2004 12:04 am

Hi Hema,
Did u follow page 543 of the User Manual strictly?
Did u forget the Active box?

red1
red1
Site Admin
 
Posts: 2762
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Ask RED1 personally

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron