Page 1 of 1

why can't apper the client logining windows?

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 2:07 pm
by tianciyx
Hello,red1
I alredy had installed and configured my compiere client through web ,but it can't display logining windows.Why?

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 2:33 pm
by red1
Hi,
There are many reasons. Many has been answered here. Pls patiently look for it. U also shuld give details such as adviced in my README. http://red1.org/forum/viewtopic.php?t=717

1) Is your Compiere2/utils/windows/Windows_Service_Install.bat Compiere service up? Or F:\Compiere2\utils\RUN_Server2.bat? Either one must be running first.

red1

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 2:55 pm
by tianciyx
thanks,red1
Windows_Service_Install.bat Compiere service already up and RUN_Server2 be running,I can login in compiere in application server machine,but the logining windows can't appear in other machine,it's stopped loading status!

PostPosted: Thu Oct 05, 2006 4:29 pm
by red1
Only ONE service must be running NOT both.

It may be a network problem. U still need to give more details of your environment for me to understand what is happening.

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 1:40 pm
by tianciyx
Thank you very much,red1,I found the cause,it is caused the fire wall

PostPosted: Fri Oct 06, 2006 1:41 pm
by tianciyx
Thank you very much,I found the cause,it is caused the fire wall