Page 1 of 1

Is Generic UOM Conversion possible in adempiere?

PostPosted: Thu Oct 04, 2012 8:57 pm
by vivekjustthink
Hi,

I know that adempiere allows UOM conversion for products. Is it possible to create generic UOM conversion.

let's say i have 1000 different products with UOM kgs. But the transaction UOM for all those products is Tons. From Kgs to tons the multiply rate is 1000. I shouldn't specify uom conversion for all those 1000 products one by one. I want it to be generic i.e if i convert any product with UOM kgs to tons the uom conversion should apply. Is this possible with adempiere?

Hope i made my problem clear. Please suggest me some solutions..!!

thanks
vivek

Re: Is Generic UOM Conversion possible in adempiere?

PostPosted: Mon Oct 08, 2012 4:17 pm
by red1
You have described your case well enough for me to understand. However you should post this at the HELP forum instead of this RANT one.

Anyway have you researched this topic enough in the project forums and also code? I believe this generic approach has to be modified in code to be more automatic if i understand your description correctly.

Re: Is Generic UOM Conversion possible in adempiere?

PostPosted: Mon Oct 08, 2012 4:28 pm
by vivekjustthink
Hi red1,
Thanks for your reply, sorry i was little confused to choose the forum by its title. I haven't tried in code, i just wanted to know if it's already possible in adempiere. k let me try something with code. Thank You!!

Re: Is Generic UOM Conversion possible in adempiere?

PostPosted: Sat Oct 13, 2012 8:36 am
by red1
OK i moved both your posts here in HELP ME!!!
To answer you again, yes i think what you proposed is possible. It need some understanding of the code practice. A good source to understand the best practice is in the main old wiki here http://www.adempiere.com/ADempiere_Best_Practices