silent setup installation of iDempiere

What Trunk or Branches to use and mix? Which is the Official version? How to survive growth?
Forum rules
This forum is personally pruned to avoid redundant posts. Related topics are moved to the same sub-forum. Language will be corrected for readability.

silent setup installation of iDempiere

Postby ryzingsrinivas » Fri Dec 07, 2012 1:47 pm

Hi All .

Please help in silent setup installation of iDempiere .

When i am executing the console-setup.sh , i need to provide details . But when i run this set up from jenkins not possible to enter deatils .

How i can achieve this .
ryzingsrinivas
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 06, 2012 9:28 pm

Re: silent setup installation of iDempiere

Postby red1 » Fri Dec 07, 2012 4:54 pm

What are the steps you took? What replies you gave in the console? You can also try console-setup-alt.sh.
Did you try setup-alt.sh that has a client window that can do a test?
red1
Site Admin
 
Posts: 2762
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

Re: silent setup installation of iDempiere

Postby ryzingsrinivas » Fri Dec 07, 2012 5:57 pm

Actually i don't want GUI installation . So that i preferred console installation.

When i run console-setup-alt.sh . It is asking parameters ,like java home and database details etc ..

How can i automatically pass these values to console-setup-alt.sh .

There is RUN_silentsetup.sh file in Adempiere it will work by using Adempiere.properties file .

Is there any similar way in iDempiere installation .

Please help , I struck up in installation at jenkins.
ryzingsrinivas
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 06, 2012 9:28 pm

Re: silent setup installation of iDempiere

Postby globalqss » Fri Dec 07, 2012 8:45 pm

Hi Srinivasa, the way to do this in linux is redirecting standard input.

Something like
Code: Select all
sh console-setup-alt.sh <<!
/usr/lib/jvm/java-7-openjdk-amd64
/opt/idempiere-server

demo.idempiere.com
8080
8443
N
2
localhost
5432
idempiere
adempiere
passidemp
passpostgres




Y
!


Regards,

Carlos Ruiz
globalqss
Senior
 
Posts: 599
Joined: Thu Dec 29, 2005 4:15 am
Location: Bogotá, Colombia

Re: silent setup installation of iDempiere

Postby ryzingsrinivas » Fri Dec 07, 2012 9:55 pm

Thanks Carlos Ruiz .

It worked .Now i am able to do silent setup of iDempiere . This Learned me some shell script also .
ryzingsrinivas
 
Posts: 3
Joined: Thu Dec 06, 2012 9:28 pm


Return to Building ADempiere

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron