IDempiere in Production Environment

Create your own tidbits here. Drinks on the house. Ash-trays provided.

IDempiere in Production Environment

Postby giovanebarcelos » Thu May 10, 2012 9:27 pm

Is IDempiere enough stable to use at production environment?
giovanebarcelos
 
Posts: 1
Joined: Fri Mar 23, 2012 9:08 am

Re: IDempiere in Production Environment

Postby red1 » Sun Nov 11, 2012 9:30 am

It is declared as alpha version at the moment. Wait till it is declared as production release. That depends on users giving feedback on bugs and so we can resolve them. Use installer on Windows to test iDempiere v.1.0.a
red1
Site Admin
 
Posts: 2660
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Open Forum

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest