Generate Model (repeating questions shall be deleted - red1)

For those who ventured too far - just hope they know their way back :)

Moderator: neilg

Postby mdsahni » Fri May 19, 2006 5:56 pm

Soory Another Question. Does this Generate Model Class executes only on Source Filess, means I have to download source and after running GM have to re compile also??

regards,
mdsahni
 
Posts: 21
Joined: Wed Mar 08, 2006 9:35 pm

Postby red1 » Sat May 20, 2006 8:41 am

Hi Md Sahni,
These are questions largely answered elsewhere in the forums. Thus this thread shall be "house-cleaned". Pls read my initial advice generously given at prominent locations.

Thanking you for your understanding.

regards
red1
red1
Site Admin
 
Posts: 2759
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia


Return to Strictly Technical

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest