Connect to application server error

Ouch!! Open Source ERP & Compiere beginners WILL have Teething Pains. This is where you rumbled thru like Rasputin, cry like a babe, and grin like a chimp! :D

Moderators: lofx, neilg, moyses, hema

Connect to application server error

Postby hasim_djapri » Sat Oct 08, 2005 12:48 pm

Hello,

I got this error when I try to connect to application server.
How to solve this problem.
Thanks

-----------> CConnection.setAppsServerInfo: jnp://svrids:1090
- javax.naming.CommunicationException [Root exception is java.rmi.ConnectExcept
ion: Connection refused to host: 192.168.0.126; nested exception is:
java.net.ConnectException: Connection refused: connect]
- {java.naming.provider.url=jnp://svrids:1090, java.naming.factory.initial=org.
jnp.interfaces.NamingContextFactory, jnp.discoveryTimeout=5000, jnp.timeout=5000
, java.naming.factory.url.pkgs=org.jboss.naming:org.jnp.interfaces, jnp.sotimeou
t=5000}
hasim_djapri
 
Posts: 4
Joined: Mon Aug 01, 2005 3:46 pm

Postby red1 » Sat Oct 08, 2005 1:05 pm

this may mean that that port is been used... or another instance is using it... try shutting off others first.... if you have got it working before... then thats the thinking to apply.
red1
Site Admin
 
Posts: 2760
Joined: Tue Jul 06, 2004 3:01 pm
Location: Kuala Lumpur, Malaysia

Postby afalcone » Sat Oct 08, 2005 9:23 pm

Hi hasim,

if you are using Windows, you can download Active Ports Utility (www.ntutility.com) for verify what ports are in use before start app server.

Regards

Alejandro
afalcone
Regular
 
Posts: 120
Joined: Fri Jun 24, 2005 4:09 am
Location: Argentina

Postby tender » Mon Oct 31, 2005 2:11 pm

or download "fport" exe file to tell you which port are in use.
learning curve is high so far.
tender
 
Posts: 5
Joined: Wed Oct 26, 2005 1:22 pm

Postby oliver_zzx » Tue Dec 06, 2005 9:48 pm

well i also figured out that jboss sometimes say the port is already used even it isnt. I saw that on different computers with different jboss'es and different projects. Seems its a jboss/windows-bug somehow.

Rebooting windows helps...
oliver_zzx
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 06, 2005 9:45 pm


Return to Growing Pains

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron